ACTIVITEITEN

Yellow Sound

CoachingACTIVITEITEN


INDIVIDUEEL OF IN EEN GROEP?


Wil je liever extra persoonlijke begeleiding? Of vind je het leuker om juist gezamenlijk een proces door te maken? Kies je toch voor een indiviuele workshop reeks? Of juist voor een groepsworkshop?


Wat je ook besluit, beiden opties zijn mogelijk en hebben hun eigen voordelen. Wat spreekt jou meer aan? De keuze is aan jou!


INDIVIDUEEL

Individuele Coaching Psychologie


Wil jij werken aan jezelf? Samen gaan wij de zoektocht aan naar omstandigheden waarin jij weer tot bloei kunt komen. Ik geloof namelijk dat jij al alle kracht bezit om het beste uit jouw leven te halen. Voelt het soms alsof die kracht even verstopt zit? Kies dan voor een individuele sessies van 60 minuten. Hierin behandelen we een onderwerp naar keuze zodat we kunnen werken aan jou. Zet jij de eerste stap?


€ 75.00 per sessie*

*Inclusief BTW


Individuele Coaching Vitaliteit


Tijdens dit traject word je door Carla begeleidt naar een gezonde lifestyle en bovenal onderga je een mindset verandering. Wat mag je verwachten? Een uitgebreide intake, verschillende weegmomenten, een analyse van je huidige voedingspatroon en je zal meer inzicht krijgen in je eigen voedingsgedrag. Samen werken we aan een plan van aanpak om een evenwichtige relatie met voeding op te bouwen. Tijdstip in overleg 1x per week 1 uur.


€ 53.50 intake

€ 27.50 per losse sessie (na intake)


€ 200.00 voor 6 weken incl. werksbladen

€ 330.00 voor 12 weken incl. werkboek 

Workshops Individueel


Ben je niet zo'n groepsdier of kan je niet op de gezette tijden en wil je liever in je eentje de workshop doorlopen? Dan kan dit ook! Data en tijdstippen in overleg, 1x per week 1 uur.

 

Keuze uit:

- Gelukkig zijn moet je durven, durf jij?

- Mindfulness


€350.00 


Prijs inclusief: werkboek met uitleg en oefenmaterialen.

 

Prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.


GROEPEN

Mindfulness


Het volgen van deze mindfulness cursus is een goede keuze als je regelmatig last hebt van stress, een hectisch gezinsleven hebt of als je je simpelweg wilt verdiepen in mindfulness.

In deze 8-weekse cursus maak je kennis met de basis beginselen van mindfulness en leer je deze toe te passen in je dag dagelijkse leven. Kom jij ook de kracht van mindfulness ervaren? Zie actuele tijden hier


€350.00 pp 

Prijs inclusief: werkboek met uitleg en oefenmaterialen.


Gelukkig zijn moet je durven

Inspirerende mindworkshops met als thema "gelukkig zijn moet je durven". In deze 8-weekse workshop leer jij tools om gelukkiger in het leven te staan. Ook maak je kennis met mindfulness en hoe je dit kunt inzetten in je dagelijkse leven. Gelukkig zijn moet je durven, durf jij? Groepsgroote min. 2 max. 6 personen. Heb jij een groepje vriendinnen of kennissen en kun je een groepje vormen? Neem contact met me op. Tijdstip in overleg 1x per week 2 uur.


Workshop is reeds gestart in Maastricht, maar zal na de zomer óók in Weert starten. Nieuwe data volgen snel.


€ 350.00 pp


Prijs inclusief: werkboek, gezonde snack + recepten, stilte wandeling en een heleboel zelfkennis.


Coaching Vitaliteit met z'n twee


Het kan extra motiveren om met z'n tweeën dit traject aan te gaan; je wordt immers gesteund door je buddy! Tijdens dit traject worden jullie door Carla begeleidt naar een gezonde lifestyle en bovenal onder gaan jullie een mindset verandering. Ondanks dat jullie met z'n tweeën komen blijft de aanpak persoonlijk en op maat gemaakt. Wat mogen jullie verwachten: een uitgebreide intake, verschillende weegmomenten, een analyse van je huidige voedingspatroon en meer inzicht krijgen in je eigen voedingsgedrag. Samen werken we aan een plan van aanpak om een evenwichtige relatie met voeding op te bouwen. Tijdstip in overleg 1x per week 1,5 uur.


€ 96.50 intake voor twee personen

€ 50.00 per losse sessie (na intake) voor twee personen


€ 360.00 voor 6 weken incl. werksheets en intake

€ 590.00 voor 12 weken incl. werkboeken en intake

Yellow Sound Coaching

De Verbinderij,

Molenveldstraat 90,

6001 HL, WEERT

Yellow Sound Coaching

Fort Willemweg 13b,

6219 PA, MAASTRICHT